Fotograaf Zoetermeer

Fotograaf Zoetermeer

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 48 beoordelingen
js_loader

Fotograaf Zoetermeer ; Enthousiast Team

Fotograaf Zoetermeer voor top foto’s en een goede service.
Wij zijn een enthousiast team van 2 professionele fotografen.
Hierdoor zijn verrassende foto’s mogelijk met een verschillende invalshoek.
Onze fotografie kenmerkt zich door ongedwongen, spontane momenten en mooie belichting.
Het creatieve en artistieke element is ook te zien in onze foto’s.

Bruidsfotografie

Meer dan 400 tevreden bruidsparen hebben wij voor onze lens gehad.
Dus 2 bruidsfotografen op jullie trouwdag. Ongedwongen bruidsfotografie.
Meer info over onze trouwreportages is te vinden op onze speciale website www.mooietrouwreportages.nl

Familieportret

Naast de bruiloften doen wij alle soorten familiefotografie.
Wij komen naar iedere locatie met onze mobiele fotostudio.
Zo is bijvoorbeeld ook een professionele fotoshoot mogelijk in jullie huiskamer.
Voor meer info ga naar de speciale site over al onze fotosessies

Spontane Fotografie

  • gezin- en familiefoto’s
  • familiefeest, verjaardagsfeest
  • zwangerschapsfotografie
  • fotoshoots
  • trouwreportages

Met 100% inzet is “Siebe Baarda Fotografie” jullie fotograaf voor Zoetermeer!

fotograaf Zoetermeer
gezinsfoto's familieportret Zoetermeer
fotograaf Zoetermeer trouwreportage bruiloft bruidsfotografie
fotograaf Zoetermeer bruiloft bruidsfoto trouwen top
fotoshoot Zoetermeer
portretfoto's Zoetermeer
bruidsfotografie Zoetermeer

Een gezinsshoot met ons dochtertje van bijna 1 gewoon bij ons thuis, maar wel super professioneel. De foto’s zijn prachtig geworden!

Ervaring Baby- & Gezinsportret

C.J. Groenen (.
C.J. Groenen (.
Wij zijn erg blij dat we onze bruiloft vast hebben laten leggen door Siebe en Su.Als fotografie duo vullen ze elkaar goed aan. Beide hebben hun eigen creatieve visie dat zorgt voor bijzondere, speciale en erg mooie foto's.Wij voelde ons erg op ons gemak (aangezien wij normaal niet graag op foto's staan) en vonden het erg fijn dat Siebe en Su hadden geluisterd naar onze wensen.Met als resultaat prachtige foto's van onze bijzondere dag.
Ineke S.
Ineke S.
Wij zijn heel enthousiast over Siebe Baarda Fotografie. Siebe en Su hebben voor ons foto’s gemaakt op onze bruiloft in oktober 2017. Wat wij zo leuk vinden aan Siebe en Su is dat ze goede foto’s maken en daarbij veel dingen uitproberen. Hierdoor hebben we hele mooie foto’s van onze bruiloft gekregen. Bovendien zijn de zaken er omheen ook goed geregeld. De communicatie verliep soepel, we hebben snel onze foto’s op een USB-stick gekregen en ook het trouwalbum is door Siebe en Su geregeld. We raden Siebe Baarda Fotografie zeker aan.
Kevin C.
Kevin C.
Vandaag is het precies een maand geleden dat wij getrouwd zijn! Deze dag was lang niet zo fantastisch geweest zonder het prachtige werk van Siebe en Su. Ja iedereen schrijft altijd iets leuks, maar deze mensen moet je gewoon hebben voor je bruiloft!! Omdat ze met zijn tweeën zijn krijg je super leuke foto's die van alle kanten gemaakt worden! Je merkt gewoon aan alles dat ze super goed op elkaar ingespeeld zijn en ook van elkaar weten vanuit welke hoek ze de beste foto kunnen maken! En dat zijn niet gewoon standaard foto's zoals je ze meestal gewend bent! Het kwam geregeld voor dat Su weer ergens tussen de bosjes zat en dan van daaruit de struiken mooi mee kon nemen op de foto of dan lag ze weer op de grond omdat die hoek gewoon het beste was. Kortom, deze mensen zijn geweldig en ik zou niet weten waarom je voor iemand anders zou willen kiezen! Ik zou ze in ieder geval bij iedereen die gaat trouwen aanraden! Na een paar dagen kregen wij al een sneek peek van de eerste foto's en na 2 weken stonden ze allemaal bewerkt op onze persoonlijke site en hadden wij ze ook al ok usb binnen!! Dus twijfel niet maar ga langs voor een gesprek met deze twee toppers! Ze kunnen thuis ook meteen de mooie albums laten zien die ze maken!! Siebe en Su, namens Kevin en Claudia heeeeel erg bedankt!!!
js_loader

Ook mooie foto's voor jullie!
Binnen 24 uur sturen we meer info.

fotograaf Zoetermeer

fotograaf zoeken & vinden, Siebe Baarda Fotografie, 2 fotografen, professioneel, creatief, artistiek, scherpe prijs, huwelijksfotografie, trouwfotografie, fotojournalistiek, bruidsfotografie, familiefotografie, familieportret, gezinsportret, gezinsfotografie, familieportretten, congresfotografie, productfotografie, reclamefotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie, zakelijk fotografie, evenementenfotografie, fotoshoot, loveshoot, pre-wedding, verlovingshoot, fotosessie, model, model fotoshoot, reportage, modellenparty, bruiloft, trouwen, trouwreportage, bruidsreportage, babyfotografie, babyfoto, newborn, zwangerschapsfotografie, zwangerschapsfoto's, evenement, feest, vrijgezellenfeest, glamourfoto's, modelfotografie, profielfoto's, topmodel, fotofeestje, vriendinnen, vriendinnenshoot, vriendinnen fotoshoot, kinderfeestje, tienerfeest, tiener fotoshoot,  tiener modelshoot, zakelijk portret thuis kantoor, thuisstudio, fotostudio, bolle buiken, beauty fotografie moeder en dochters, spoed fotograaf bruiloft, bruidsfotograaf, workshop fotografie, fotoworkshop, betaalbaar, spontaan, spontane fotografie, artistiek, kinderfotograaf, shoot, fotosessie,  kinderfotografie, kinderportretten, zakelijke portretten, facebook, social media, linked in, zakelijke profielfoto's

gezinsfotografie Zoetermeer