Fotograaf Woerden

fotograaf Woerden huwelijk

Bruidsfotografie & familiefotografie

Fotograaf Woerden: Top foto’s, betrouwbaar & een goede service.
Wij zijn een enthousiast team van 2 professionele fotografen.
Onze stijl kenmerkt zich door spontane foto’s en artistieke belichting.
Tijdens de fotosessie met bijvoorbeeld een gezin of bruidspaar leggen we de nadruk op een ongedwongen sfeer.
Al onze foto’s worden vakkundig nabewerkt en goed belicht afgeleverd.

Vol enthousiasme is “Siebe Baarda Fotografie” ook jullie fotograaf voor Woerden!

Kevin C.
Kevin C.
Vandaag is het precies een maand geleden dat wij getrouwd zijn! Deze dag was lang niet zo fantastisch geweest zonder het prachtige werk van Siebe en Su. Ja iedereen schrijft altijd iets leuks, maar deze mensen moet je gewoon hebben voor je bruiloft!! Omdat ze met zijn tweeën zijn krijg je super leuke foto's die van alle kanten gemaakt worden! Je merkt gewoon aan alles dat ze super goed op elkaar ingespeeld zijn en ook van elkaar weten vanuit welke hoek ze de beste foto kunnen maken! En dat zijn niet gewoon standaard foto's zoals je ze meestal gewend bent! Het kwam geregeld voor dat Su weer ergens tussen de bosjes zat en dan van daaruit de struiken mooi mee kon nemen op de foto of dan lag ze weer op de grond omdat die hoek gewoon het beste was. Kortom, deze mensen zijn geweldig en ik zou niet weten waarom je voor iemand anders zou willen kiezen! Ik zou ze in ieder geval bij iedereen die gaat trouwen aanraden! Na een paar dagen kregen wij al een sneek peek van de eerste foto's en na 2 weken stonden ze allemaal bewerkt op onze persoonlijke site en hadden wij ze ook al ok usb binnen!! Dus twijfel niet maar ga langs voor een gesprek met deze twee toppers! Ze kunnen thuis ook meteen de mooie albums laten zien die ze maken!! Siebe en Su, namens Kevin en Claudia heeeeel erg bedankt!!!
Joyce J.
Joyce J.
Afgelopen zondag voor de 7e keer een fotoshoot gehad met Siebe en Su en zojuist (vrijdag) al de gehele collectie gekregen! Het is iedere keer weer ontzettend leuk om een shoot met hen te doen! We hebben in 2013 voor het eerst kennis gemaakt met Siebe en Su middels een loveshoot in de keukenhof, als voorbereiding op onze bruiloft in Italië waar zij ook de gehele dag bij aanwezig waren en alles prachtig hebben vastgelegd. De dag na de bruiloft hebben we een mini familieshoot gedaan en een heuse trash-the-dress shoot! In 2014 hebben ze na 5 dagen de newbornshoot van onze oudste dochter gedaan en in 2015 kwamen ze terug voor een cake-smash/1 jaar shoot van onze dochter! In 2016 hebben ze een babyshoot bij vrienden van ons en een familieshoot bij onze schoonzus. In 2017 zagen wij Siebe en Su zelf weer terug voor wederom een newbornshoot, waarbij zij direct een hele shoot hebben gemaakt van onze oudste dochter! En dan afgelopen zondag met de hele familie een shoot buiten (14 man).en Su nemen uitgebreid de tijd voor de foto's en passen zich echt aan aan jou wensen, dus ik raad ze zeker aan! Het wordt zeker geen teleurstelling 🙂 En het leuke is dat je altijd vanuit verschillende hoeken foto's hebt omdat ze samen zijn! En... je krijgt alle bestanden in groot formaat in eigen bezig, zodat je zelf kunt bepalen waar en hoeveel afdrukken etc je wilt! Erg fijn,Kortom, het zijn echt toppers en fotograferen met passie!
Tessa H.
Tessa H.
Super mooie fotografie gehad op onze bruiloft. Kundige en geïnteresseerde fotograven. Het eindresultaat was uitmuntend. Tijdens het proces van het maken van het fotoboek telkens een update waardoor ze steeds inspeelde op onze voorkeuren van de foto's en hoe ze op de pagina's moesten komen. Een aanrader voor iedereen. Prijs, kwaliteitverhouding is top!
js_loader
fotograaf Woerden congres bedrijf bruiloft fotoshoot portret gezocht
fotograaf huwelijk Woerden
bruidsfotografie Woerden
trouwfotograaf Woerden

Fotostudio in de woonkamer

Met onze “mobiele fotostudio” kunnen we mooie belichte foto’s leveren, gewoon bij jullie in de huiskamer.

Bij familiefoto’s is het natuurlijk ook leuk om in het park of andere locatie buiten te fotograferen.

 

Gezins- en familiefoto’s:

  • loveshoot / fotoshoot / pre-wedding
  • zwangerschapsfoto’s
  • vriendinnenshoot
  • newborn en baby fotografie
  • gezinsfotografie / kinderportret
  • familieportret
  • familiefeest
fotograaf Woerden familieportret

Ook mooie foto's voor jullie!
Binnen 24 uur sturen we meer info.

fotograaf Woerden, De Willemshoeve, Kasteel Woerden, Concordia Zalen, Linschoten, Kamerik, Montfoort, Zegveld, Oudewater. Harmelen,

fotograaf zoeken & vinden, Siebe Baarda Fotografie, 2 fotografen, professioneel, creatief, artistiek, scherpe prijs, huwelijksfotografie, trouwfotografie, fotojournalistiek, bruidsfotografie, familiefotografie, familieportret, gezinsportret, gezinsfotografie, familieportretten, congresfotografie, productfotografie, reclamefotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie, zakelijk fotografie, evenementenfotografie, fotoshoot, loveshoot, pre-wedding, verlovingshoot, fotosessie, model, model fotoshoot, reportage, modellenparty, bruiloft, trouwen, trouwreportage, bruidsreportage, babyfotografie, babyfoto, newborn, zwangerschapsfotografie, zwangerschapsfoto's, evenement, feest, vrijgezellenfeest, glamourfoto's, modelfotografie, profielfoto's, topmodel, fotofeestje, vriendinnen, vriendinnenshoot, vriendinnen fotoshoot, kinderfeestje, tienerfeest, tiener fotoshoot,  tiener modelshoot, zakelijk portret thuis kantoor, thuisstudio, fotostudio, bolle buiken, beauty fotografie moeder en dochters, spoed fotograaf bruiloft, bruidsfotograaf, workshop fotografie, fotoworkshop, betaalbaar, spontaan, spontane fotografie, artistiek, kinderfotograaf, shoot, fotosessie,  kinderfotografie, kinderportretten, zakelijke portretten, facebook, social media, linked in, zakelijke profielfoto's